U bevindt zich hier:

2021-09-05 - John Hondorp & Friends

John Hondorp werkt sinds 2012 samen met de Duitse drummer Markus Strothmann, momenteel woonachtig in Hamburg. Vormden zij eerst “Duo Transitions” waarmee zij de CD “No Idea” (Unit Records, 2014) uitbrachten met gastspelers Frederik Köster (trompet) en Jeanfrançois Prins (gitaar), aansluitend hebben zij nu al meerdere jaren samengewerkt met de uit Bielefeld afkomstige gitarist Ansgar Specht. Specht nodigde het duo uit voor zijn laatste CD “Some Favourite Songs” (NiWo Music) die in 2016 uitkwam.

Er zijn plannen voor een nieuwe CD, maar de Corona-perikelen gooiden bij de uitvoering daarvan wat roet in het eten. Toch zijn een aantal van de nieuwe ideeën voor deze nieuwe CD al opgenomen in het repertoire van dit trio.

Intussen nam drummer Markus Strothmann een eigen productie op met materiaal geïnspireerd op zijn tweede vaderland Ierland. Ook van dit bijzondere project zal muziek te horen zijn.

Speciale gast bij de Jazzclub Hengelo is Andreas Haakshorst. Deze bariton uit Münster, met een innemende, warme stem is de laatste jazzstudent die op het ArtEZ Conservatorium Enschede gestudeerd heeft en zorgt daarmee op zijn eigen wijze voor een (eu)regionaal tintje. Andreas zal naast repertoire van het Hammond Trio ook eigen arrangementen van bekende jazz Standards meenemen voor een hartverwarmende reis langs bekende en minder bekende plekken in jazzland.

Bezetting:

·

Andreas Haakshorst – Vocals

·

John Hondorp – Hammond

·

Ansgar Specht – Gitaar

·

Markus Strothmann – drums

Zie ook: https://www.facebook.com/johnhondorpmusic

Het concert begint om 16.00 uur

Toegang: € 10,-

Kaarthouders: gratis!

Vorige pagina

Wevolve