U bevindt zich hier:

JazzclubHengelo en corona

(Update: 27-09-2020)

Ook bij Jazz Club Hengelo heeft de Corona-crisis gevolgen.

Vanaf april 2020 konden wij geen concerten meer geven in het Theatercafé van Schouwburg Hengelo. Gelukkig zijn we vanaf 06 september jl. weer gestart met optredens in The Green Room van Schouwburg Hengelo, zij het onder beding van de coronamaatregelen. En ook al was de opkomst een stuk minder dan we gehoopt hadden, het was een (als vanouds) supergezellige jazzmiddag. Wat natuurlijk wel weer goede hoop geeft voor de volgende concerten.

Het bestuur zet zich ondertussen weer volledig in om ook dit seizoen
een prachtig programma voor u samen te stellen.

Eén en ander gaat nu ook anders dan u van ons gewend bent. Zo is er een beperking voor wat betreft het aantal toegestane bezoekers (20 à 30 personen); mensen uit een-huishoudens of een sociale-eenheid is het toegestaan om bij elkaar te zitten. In alle andere gevallen moeten we ons houden aan de anderhalve-meter-afstandsregel. Dit wordt door The Green Room netjes en consequent gehandhaafd.

Contant betalen is nu ook niet meer mogelijk. Gelukkig komt Schouwburg Hengelo ons hierin tegemoet: u kunt nu online (Schouwburg Hengelo <-- klik op de link) kaarten bestellen, maar ook telefonisch (074-255 6789 - maandag t/m vrijdag 12.00-16.00 uur). De betaling regelt u dan met hen online of via een bankoverschrijving.

Uw gegevens (naam en e-mail-adres) van de kaartkoper zullen worden genoteerd. Deze worden uitsluitend gebruikt in geval er een contact-onderzoek moet plaatsvinden.

Op onze website proberen we u zoveel mogelijk van alle gevolgen voor onze gezellige jazzmiddagen op de hoogte te houden. Zo vindt u bovenaan de agenda een Speciale Nieuwsbrief met nieuwe informatie.

Lees >> hier << de huisregels van Schouwburg Hengelo vanwege het coronavirus

We hopen u allen weer in goede gezondheid te mogen ontmoeten.

Het bestuur

Wevolve