U bevindt zich hier:

JazzclubHengelo en corona

(Update: 26-09-2021)

Vanaf april 2020 konden wij geen concerten meer geven in het Theatercafé van Schouwburg Hengelo als gevolg van de maatregelen m.b.t. corona-crisis. Vanaf die tijd tot nu konden slechts twee concerten doorgang hebben, zij het onder beding van de coronabeperkingen. En ook al was de opkomst een stuk minder dan we gehoopt hadden, het was een (als vanouds) supergezellige jazzmiddag. Wat natuurlijk wel weer goede hoop gaf voor de volgende concerten. Helaas was dat niet het geval. Maar…. We geven de moed niet op!

Seizoen 2021-2022 mochten wij weer van start gaan, zij het nog steeds met restricties, maar dat kan de pret niet drukken. Hopelijk zal dit een goede voortgang hebben.

Het bestuur zet zich nog steeds volledig in om zodra het weer mogelijk is u allen te voorzien van een prachtige programmering. Op onze website proberen we u zoveel mogelijk van alle gevolgen voor onze gezellige jazzmiddagen op de hoogte te houden. Zo vindt u bovenaan de agenda een link naar deze speciale pagina met (ver)nieuw(d)e informatie.

Per 25 september 2021 geldt een nieuwe regel (zie ook de nieuwsbrief van oktober 2021):

Onlangs berichtte de directie van Schouwburg Hengelo dat toegang tot de schouwburg en dus ook het theatercafé de “Green room” alleen wordt verleend met een “corona toegangsbewijs”, met ingang van 25 september a.s. Dit houdt in dat u komende 3 oktober bij de ingang gevraagd wordt om een QR-code (op smartphone of op papier) en uw identiteitsbewijs. De QR code geeft aan dat u gevaccineerd bent dan wel negatief getest.

Heeft u geen smartphone dan kunt u een afdruk van de QR code aanvragen via de website coronacheck.nl. Daarbij moet u wel beschikken over een DigiD-inlogcode.

Vervelend allemaal, maar ook de jazzclub wordt er toe verplicht. We hopen dat u als bezoeker er niet van wordt weerhouden onze jazzmiddag te be­zoeken.

Opm.: Het ingevulde gele boekje van de GGD geldt niet als officieel bewijs van vaccinatie!

Contant betalen moeten we zo beperkt mogelijk houden. Gelukkig komt Schouwburg Hengelo ons hierin tegemoet: u kunt nu online (Schouwburg Hengelo <-- klik op de link) kaarten bestellen, maar ook telefonisch (074-255 6789 - maandag t/m vrijdag 12.00-16.00 uur). De betaling regelt u dan met hen online of via een bankoverschrijving.

Uw gegevens (naam en e-mailadres) van de kaartkoper zullen worden genoteerd. Deze worden uitsluitend gebruikt in geval er een contact-onderzoek moet plaatsvinden.

Lees >> hier << de huisregels van Schouwburg Hengelo vanwege het coronavirus

We hopen u allen weer in goede gezondheid te mogen ontmoeten.

Het bestuur

Wevolve