U bevindt zich hier:

Sponsoren:

·

logo-Wevolve – De website, geheel gratis gehost …

·

Schouwburg Hengelo – ‘Back stage’-ondersteuning t.b.v. de muzikanten en het luisterend publiek

·

Schouwburg Hengelo – Vrienden van …

·

The Green Room – het podium

·

Gemeente Hengelo – subsidie (2021)

·

Uw (bedrijfs)naam hier? Neem contact op met onze voorzitter.

Nb.
Jazzclub Hengelo kreeg voor 2021 het standaard subsidiebedrag van de gemeente Hengelo – waar we natuurlijk heel blij mee zijn. Echter: dit is naast de recettes voor de optredens onze enige bron van inkomsten, waarmee we voor Jazz-liefhebbend Hengelo e.o. proberen een zo mooi mogelijk programma samen te stellen. U begrijpt dat het in deze dure tijden niet makkelijk is om de eindjes aan elkaar te kunnen blijven knopen.

We zijn al sinds langere periode teruggegaan van twee optredens in de maand naar slecht één optreden in de maand (nb. elke 1e zondag van de maand!). Het zou toch enorm jammer zijn, wanneer Jazzclub Hengelo als podium voor goede jazzmuzikanten (noodgedwongen) zou moeten verdwijnen.

Daarom zijn ook “kleine” sponsoren van harte welkom.


Door uw steun helpt u ons het bestedingsbudget te verhogen en stelt u ons – als bestuur – in staat een nog “geliktere”, jazzy programmering samen te stellen.

Zo helpt u ons op bijzondere manier door een seizoenkaart, alias sponsorkaart aan te schaffen voor slechts € 65,- voor het hele seizoen. Daarmee zit u zeer voordeling op de eerste rang tijdens de optredens! (Lees meer hierover op de achterzijde van onze maandelijkse Nieuwsbrief.)

En wat natuurlijk vooral erg goed helpt, is dat u niet alléén komt, maar zoveel mogelijk vrienden, familie, kennissen en andere bekenden meeneemt!

Helpt u mee Hengelo e.o. nog meer Jazzplezier te bezorgen?

Mail ons via het contactformulier

Wevolve