U bevindt zich hier:

Sponsoren:

·

logo-Wevolve – Onze website, geheel gratis gehost …

·

Afbeelding met tekst, Lettertype, hanger, ontwerp

Automatisch gegenereerde beschrijving
Schouwburg Hengelo – ‘Back stage’-ondersteuning t.b.v. de muzikanten en het luisterend publiek

·

Schouwburg Hengelo – Vrienden van …

·

The Green Room – het podium

·

Afbeelding met Lettertype, tekst, logo, Graphics

Automatisch gegenereerde beschrijvingGemeente Hengelo – subsidie (2023)

·

Uw (bedrijfs)naam hier? Neem contact op met onze voorzitter.

Nb.
Jazzclub Hengelo kreeg voor 2023 het standaard subsidiebedrag van de gemeente Hengelo – waar we natuurlijk heel blij mee zijn. Echter: dit is naast de recettes voor de optredens onze enige bron van inkomsten, waarmee we voor Jazz-liefhebbend Hengelo e.o. proberen een zo mooi mogelijk programma samen te stellen. U begrijpt dat het in deze dure tijden niet makkelijk is om de eindjes aan elkaar te kunnen blijven knopen.

We zijn al sinds langere periode teruggegaan van twee optredens in de maand naar slecht één optreden in de maand (nb. elke 1e zondag van de maand!). Het zou toch enorm jammer zijn, wanneer Jazzclub Hengelo als podium voor goede jazzmuzikanten (noodgedwongen) zou moeten verdwijnen.

Daarom zijn ook “kleine” sponsoren van harte welkom.


Door uw steun helpt u ons het bestedingsbudget te verhogen en stelt u ons – als bestuur – in staat een nog “geliktere”, jazzy programmering samen te stellen.

Zo helpt u ons op bijzondere manier door een seizoenkaart, alias sponsorkaart aan te schaffen voor slechts € 65,- voor het hele seizoen. Daarmee zit u zeer voordeling op de eerste rang tijdens de optredens!

Even op een rijtje:

De seizoenkaart 23/24 (vanaf september t/m mei 2024 – minus de decembermaand en oktober 2023 i.v.m. het jubileumconcert) kost slechts € 65,00/pp, en is te verkrijgen door overmaking op rek.nr. NL80 SNSB 0962123870 t.n.v. Stichting Jazzplatform Hengelo, of door contante betaling bij de kassa van onze penningmeester. 

Uw kaart ligt in beide gevallen de eerstvolgende jazzclubmiddag voor u klaar bij de kassa. 

Laat u ons ook dit jaar weer zien - door het aanschaffen van deze sponsor-seizoenkaart - dat u JazzClub Hengelo een warm hart toedraagt? 

smileyheartsmiley

En wat natuurlijk vooral ook erg goed helpt, is dat u niet alléén komt, maar zoveel mogelijk vrienden, familie, kennissen, collega’s en andere bekenden meeneemt!

Helpt u mee Hengelo e.o. nog meer Jazzplezier te bezorgen?

Mail ons via het contactformulier

Wevolve