U bevindt zich hier:

Sponsoren Jazzclub Hengelo

·

– De website, geheel gratis gehost …

·

Schouwburg Hengelo – ‘Back stage’-ondersteuning t.b.v. de muzikanten en het luisterend publiek
(Waarom nieuwe naam? Lees het >>
hier <<)

·

Schouwburg Hengelo – Vrienden van …

·

Brasserie So Nice – het podium

·

Gemeente Hengelo – subsidie (2018)

·

Uw (bedrijfs)naam hier? Neem contact op met onze voorzitter.

Nb.
Jazzclub Hengelo kreeg voor 2018 een klein subsidiebedrag van de gemeente Hengelo – waar we natuurlijk heel blij mee zijn. Echter: dit is naast de recettes voor de optredens onze enige bron van inkomsten, waarmee we voor Jazz-liefhebbend Hengelo e.o. proberen een zo mooi mogelijk programma samen te stellen. U begrijpt dat het in deze dure tijden niet makkelijk is om de eindjes aan elkaar te kunnen blijven knopen.
We zijn al sinds langere periode teruggegaan van twee optredens in de maand naar slecht één optreden in de maand (nb. Elke 1
e zondag van de maand!). Het zou toch enorm jammer zijn, wanneer Jazzclub Hengelo als podium voor goede jazzmuzikanten (noodgedwongen) zou moeten verdwijnen.
Daarom zijn ook “kleine” sponsoren van harte welkom.
Door uw hulp ons bestedingsbudget te verhogen, stelt u ons – als bestuur – in staat een nog “geliktere”, Jazzy programmering samen te stellen.
Zo helpt u ons op bijzondere manier door een jaarkaart aan te schaffen voor slechts € 55,- voor het hele jaar. En u zit zeer voordeling op de eerste rang tijdens de optredens! (Lees meer hierover op de achterzijde van onze
maandelijkse Nieuwsbrief)
En wat natuurlijk vooral erg goed helpt, is dat u niet alleen komt, maar zoveel mogelijk vrienden, familie, kennissen en andere bekenden meeneemt!

Helpt u mee Hengelo e.o. nog meer Jazzplezier te bezorgen?

Mail ons via het contactformulier

Wevolve